Ejendomsservice og Erhvervsrengøring

september 5, 2017 Louise Gode tips

Hvis du er en del af en boligforening eller har en virksomhed, hvor i er på udkig efter en ny leverandør af enten diverse former for ejendomsservice eller erhvervsrengøring så kig med her.

Ejendomsservice er alt det, der kommer med når du bor i lejlighed eller i rækkehus. Det er alle de ting en vicevært traditionelt gør. Det er alt fra at tømme skrald, slå græs, rydde sne og fikse den dryppende vandhane og det stoppede toilet.

Der er dog langt mellem de traditionelle viceværter. I dag er det mange gange professionelle administratorer som tager sig af tingene. Det er mange gange store virksomeheder som tilbyder dette til en masse ejendomsselskaber eller lignende. Et eksempel på dette kunne vore ISS.

Noget af det, der er kendetegnet ved de store selskaber til ejendomsservice er at de mange gange har dedikerede tømrer, elektrikere, gartnere og meget andet ansat til at tage sig af bygningerne. Dette betyder at de har fagpersonale til at tage sig af alt det praktiske på en måde således det er professionelt arbejde. Hvis du vil se mere så er ESHService et eksempel på dette også.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.