Få styr på din iPhone

juni 1, 2014 James Økonomi

Hvis du ikke passer godt på din iPhone, så kan det hurtigt blive en MEGET dyr fornøjelse. For slet ikke at tale om, hvor dyr den er fra starten af. Alligevel sker det jo – igen og igen – at folk ikke passer godt på deres dyre, flotte iPhone. Jeg vil dog gerne hjælpe lidt på vej, og måske komme med en lille reprimande ovenikøbet: få nu passet på den telefon.

Sådan kan du beskytte din iPhone

Der findes rigtigt mange forskellige måder, hvorpå du kan beskytte din iPhone. Ligeledes bliver der hele tiden udviklet forskellige ting og sager, der kan hjælpe til, at din iPhone ikke får smadret skærmen igen og igen. Jeg vil i dette indlæg skrive lidt om de muligheder du har, når du gerne vil slippe for at få udskiftet skærmen.

Det nyeste skud på stammen indenfor effektiv beskyttelse af din iPhone, er det såkaldte Panser Glas. Det er et ekstra beskyttelseslag, der klæbes på skærmen, så den ikke går itu så nemt. Det er utroligt let at montere, og så koster det ovenikøbet ikke mange penge.

De klassiske metoder kender du allerede; brug et cover eller et etui. Fordelen ved et etui er, at det ikke kun beskytter skærmen på din iPhone. Jeg bruger særligt mit etui, når jeg skal have telefonen til at ligge i tasken, da det ofte ridser og beskadiger min iPhone. Ligeledes kan du finde covers, der stikker lidt udover kanten på telefonen, så den bliver beskyttet lidt bedre ved fald.

Når uheldet er ude

Det sker desværre, at du smadrer skærmen på din iPhone – og så må man bare acceptere det. Men derfor kan det jo være nyttigt at vide, hvor du kan få repareret telefonen hurtigt og billigt. Jeg kommer selv fra Nordjylland, så jeg vil komme med en anbefaling til Jer, der bor i Aalborg eller omegn.

Jeg har gode oplevelser med firmaet CC-Trading i Vejgaard, der tilbyder billig iPhone reparation i Aalborg. Du kan tilmed værre så heldig, at de kan klare udskiftning på få timer, så du ikke skal undvære iltapparatet ret længe. Det kalder jeg god service.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.