Hurtige små lån

juni 11, 2018 Kasper Økonomi

Gratis hurtig lån rentefrit

Ikke nok med, at du kan få små hurtige lån med lav rente, du kan faktisk få gratis hurtig lån rentefrit. Der er måske mange, der søger på billige lån hurtigt eller billige hurtige lån, hvor de i virkeligheden burde søge på gratis hurtig lån rentefrit.

Konkurrencen mellem de mange udbydere af hurtige lån har ført til, at du kan få et hurtigt lån gratis og rentefrit første gang. Lån 5.000 kr. i dag og betal 5.000 kr. tilbage om 30 dage, længere er den ikke!

Hurtige lån er hurtige penge

Hurtige penge nu kan nærmest kun skaffes ved at låne dem. Man kan lave hurtige penge på andre måder, men de vil typisk ikke være lovlige, så dem vil vi ikke komme nærmere ind på.

Skaf penge hurtigt på få minutter ved at tage et hurtig lån hos en af de mange udbyder fra vores oversigt.

Inden vi tager et kig på vores hurtig lån oversigt, er det værd lige at nævne, at hurtige lån har flere forskellige navne i daglig tale. Nedenfor ser du de mange betegnelser, som du vil opleve i forbindelse med de hurtige lån.

Nemme lån

Hurtige lån kaldes også for nemme lån, da låneprocessen, som beskrevet tidligere, er yderst nem og hurtig. Nemme lån er derfor ganske sigende for det at låne penge hurtigt nu. Støder du på begrebet nemme lån, betyder det altså det samme som at lån nemt og hurtigt.

SMS lån

SMS lån er små hurtige lån på nettet, hvor lånebeløbet typisk ikke er højere end 5.000 kr. Tidligere foregik lån via SMS, men nu går det meget hurtigere, da du slipper for besværet med SMS’er. Nye SMS lån tages stadig via mobilen, men ansøgningsprocessen foregår fra udbyderens hjemmeside.

Det er ligeledes muligt at tage gratis SMS lån, hvilket der er rigtig mange, der benytter sig af. Gratis SMS lån er helt uden renter og gebyrer den første måned, så låner du 10.000 kr., betaler du blot 10.000 kr. retur 30 dage senere.

Forbrugslån

Forbrugslån kender vi alle fra banken, og det er stort set det samme på nettet. Som navnet antyder, så er et forbrugslån et lån, man tager til forbrugs. Forbrug kan være alt lige fra rejser til elektronik.

Kviklån

Kviklån er en af de mest benyttede betegnelser for hurtige lån. Dagligt viser der reklamer for kviklån fra den ene eller den anden udbyder. Heldigvis for jer forbrugere er konkurrencen meget intens, så I kan få gratis kviklån første gang i låner.

Lån hurtige penge er altså et marked, hvor du støder ind i alverdens begreber for noget, som i bund og grund betyder det samme. Spørger du nogle af dine bekendte, hvad lån hurtigt betyder, vil de med stor sandsynlighed nævne en af ovenstående betegnelser.

Hurtig lån oversigt?

Hvor kan jeg låne penge hurtigt, tænker du måske? Jamen, heldigvis for dig har vi lavet en komplet oversigt over hurtig lån i Danmark. Du finder oversigten herunder samt øverst på siden, hvor kan se yderligere oplysninger om hver enkel udbyder.

 • Vivus

 • Santander

 • Banknorwegian

 • Ferratum

 • Leasy

 • Zaplo

 • Fokuslån

 • DER

 • Lendon

 • Sparxpress

 • Robotlån

Kilde: KVIKLAAN-INFO.DK


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.