Lækkert undertøj fra danske Claudio

juli 13, 2015 James Diverse

Har du nogensinde tænkt over hvad for nogle boxershorts du har på – eller om dine strømper er lavet i en god kvalitet? Jeg ved med mig selv, at jeg i hvert fald ikke skænkede det en tanke før i tiden. Men sådan er det bestemt ikke længere – og jeg er nu meget selektiv med det herreundertøj jeg har på. Det er ikke forbundet med snobberi eller andet, men det er simpelthen fordi det føles meget bedre.

Boksershorts eller strømper i god kvalitet sidder bare meget bedre, og de holder formen i meget længere tid. Det er altså på ingen måde en dårlig investering – og når du først er blevet vant til de bløde materialer, så går du aldrig tilbage. Derudover synes jeg også det er lidt sjovt, såfremt man går meget op i modetøj til mænd; men er komplet ligeglad med, hvad man har på inden under.

Claudio blev hurtigt favoritten

Jeg fik et par boxershorts fra mærket Claudio i julegave – og fra den dag var jeg solgt. Claudio er et dansk tøjmærke, der hovedsageligt laver strømper, sokker og undertøj til mænd. Kvaliteten er i top, og alle deres kollektioner er kendetegnet af simplicitet og elegance. Jeg har nemlig aldrig brudt mig om de farverige og sprælske underbukser, simpelthen fordi jeg synes de er for barnlige til en voksen mand.

Claudio derimod er utroligt simple og elegante i deres designs. Der eksperimenteres ikke med farver eller mønstre – men der er derimod fokus på god pasform og gode materialer. En voksen mand med smag for modetøj skal have velsiddende boxershorts i hvid eller sort, hvis du spørger mig. Der skal ikke afprøves sjove farver eller mønstre; det er vi for gamle til.

Det fede ved herreundertøj og sokker fra Claudio er, at det holder utroligt længe – og derfor ikke koster mere i det lange løb. Jeg har haft mine første par boxershorts i lang tid nu, og de har holdt til rigtigt mange vaske. Hvis du har et solidt og kvalitetsbevidst udvalg af herreundertøj, så behøver du ikke bekymre dig om at have det rigtige undertøj på de næste mange år frem.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.