Organiseret kuffert

december 25, 2017 Oliver Ferie

Der er ikke noget som en rodet kuffert. Du bliver frustreret og roder rundt, og alt bliver krøllet. Hvis du holder styr på dine ting i din kuffert, er alt selvfølgelig meget nemmere at finde, men du kan også få plads til meget mere.

Billigt til Malaga

Jeg har netop købt billige flybilletter til Malaga på rejsepriser.dk Jeg skal af sted i 2 uger og har besluttet mig til kun at rejse med carry on. Med disse tips er der også god chance for, at det kan lykkes for mig:

  • Hav dine rejsedokumenter, pas, penge, telefon etc. i en lille rejsepung med lynlås. Sørg for, at den har en strop, som du kan tage om håndledet, hvis du har brug for at have dine hænder fri. Med en sådan rejsepung ved ud altid, hvor dine vigtige ting er. Du kan også bruge et godt gammeldags pengebælte, men løsningen med pungen med en strop er mere fiks.
  • Især hvis du rejser kun med carry on, kan det være en god ide at have en ekstra taske med. Måske køber du noget på din tur, som du gerne vil have med hjem. Der findes tasker, der ingenting fylder, når de er pakket sammen.
  • Især vi kvinder ved, hvor irriterende det er, når vores halskæder og andre smykker er rodet sammen. Heldigvis for os findes der rejsepunge, hvor du kan holde orden på dine kæder og andre smykker, så de ikke filtres sammen under rejsen. De findes blandt andet i læder.
  • Pakkerør er det nye hit. De gør, at du kan have langt mere i din kuffert, og så kan du have flere, hvor du for eksempel har toppe i én, bukser i en anden osv. Så er det altid nemt at finde.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.