Snyd med alt for nemme quiz spørgsmål

september 24, 2013 Lise DiverseFamilieFritidGode tips

Jeg er så træt af at spille Trivial Pursuit i øjeblikket. Der er alt for stor spredning i sværhedsgraden af de forskellige quiz spørgsmål. Det gør mig rasende, at jeg det ene øjeblik skal svare på noget, som ingen ved bordet rundt om spillet ved. Det næste spørgsmål, som min modstander får, er til gengæld så nemt, at hans tre-årige søn eller datter kan svare på det uden så meget som at ryste på sutten.

questions-1238327-mJeg synes alle spørgsmålene skal have den samme sværhedsgrad, ellers er det da snyd. Selvfølgelig kan der være spørgsmål, som jeg synes er nemme, og som andre synes er helt umulige at svare på. Eller omvendt. Men det er de der helt, helt banale quiz spørgsmål, hvor alle bare sidder og tager sig til hovedet og siger ”Øj, hvor er det nemt”, jeg gerne vil af med.
Min kæreste fik engang et spørgsmål i en quiz, hvor hun skulle svare på, hvilke farver der er i det danske flag. Jo, hun kunne godt svare, og det kan alle andre nok også. Det kostede mig lige et nederlag, fordi hun ved at svare rødt og hvidt kunne nå over målstregen. Det er da ikke retfærdigt.

Derfor holder jeg mig helst væk fra brætspil med quiz spørgsmål. Jeg føler mig langt mindre snydt, når jeg tager en quiz på nettet. Der kan jeg vælge at spille mod mig selv. Eller jeg kan spille mod en modstander, som får de samme spørgsmål som mig. Så gør det ikke så meget, hvis der er et meget nemt spørgsmål imellem, for så får vi det begge to.

Jeg har også fundet en quiz på nettet, hvor man får forskellige spørgsmål, men hvor vi ikke kan se hinandens. Så bliver jeg ikke sur over at han får alle de nemme, når jeg ikke ved det. Men ellers synes jeg det er snyd, med for nemme quiz spørgsmål.

One Response to “Snyd med alt for nemme quiz spørgsmål”

  • Steen siger:

    Det med den varierende sværhedsgrad kender jeg kun alt for godt. Det er virkelig irriterende.

    Normalt vil jeg egentlig kalde mig selv “en god taber”, når det kommer til spil. Men hvis det foregår på et grundlag, som er helt og aldeles uretfærdigt, kan jeg altså godt komme op i det røde felt!

    Og hvor er det typisk, at uretfærdigheden altid kun svinger én vej …. :-)


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.