Spar penge med naturlig jordvarme

december 29, 2015 Steen Jensen Økonomi

Billigt og naturligt valg

I Danmark er det naturligt at udvinde energien i jorden til at opvarme private hjem. Brug af jordvarme fungerer gennem et anlæg, som gennem sine slanger samler energien i jorden. Denne energi omdannes til derefter til varme som føres videre ind i huset. Anlægget bruger godt nok strøm, men det producerer omkring tre gange så meget energi, som det bruger. Så du vil opleve store besparelser på din elregning, når du i stedet for at købe dit el ved elværket, nu selv producerer det. Jordvarme er en ny løsning og kan være et godt alternativ. Så står du og skal udskifte det gamle fyr, vil det være en rigtig god løsning. Den nye teknik er også rigtig god for vores miljø. Løsningen kan reducere dit hjems udslip med 50% eller mere. Det giver dit et både billigere og mere naturligt hjem.

Rent teknisk fungere jordvarme på den måde, at slangerne bliver graver ned i haven. I disse slanger er der en væske. Denne væske bliver så opvarmet af jorden og bliver ført ind til husets varmepumpe. Hvor den bliver udnyttet og sendt ud i huset. Hos Varmepumpeoversigten kan du læse meget mere om jordvarme og derved afgøre, om det måske er noget for dig at investere i.

 

One Response to “Spar penge med naturlig jordvarme”

  • Anna siger:

    Jordvarme lyder helt fantastisk. Jeg bor selv et sted, hvor vi har masser af gode udendørs arealer. Og jordvarme lyder da, som den perfekte løsning for os :-)


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.