Teambuilding giver bedre samarbejde

maj 7, 2017 Steen Jensen Diverse

Arbejde udføres i dag oftest i sociale grupper, hvor flere mennesker skal arbejde sammen for at opnå et godt resultat. Derfor er sammenarbejde meget vigtigt at kunne udføre godt i dag. Der er heller ingen tvivl om, at man opnår bedre evne til at arbejde sammen i grupper, hvis man forstår hinandens svagheder og styrker, og også hvis man generelt har en sund indbyrdes kommunikation.

På arbejdspladser kan et effektivt middel til at øge produktiviteten, effektiviteten og endda forbedre de ansattes trivsel, være at lave socialt styrkende aktiviteter.

I dag er teambuilding udbredt i Danmark og sågar i store dele af verdenen. Inden for teambuilding verdenen er der nemlig mennesker, som har specialiseret sig i at ryste grupper af mennesker sammen og optimere de sociale relationer i disse grupper. Ved teambuilding rystes grupper sammen ved at blive taget ud af deres vante omgivelser som fx deres normale arbejdsplads, og skal så udføre nogle aktiviteter, som ikke er vant for dem.

Selve aspektet af teambuilding i dette består i, at man på denne måde lærer nogle nye sider af hinanden at kende. Derfor kan man med fordel benytte sig af teambuilding for at optimere sociale gruppers kommunikation, sammenarbejdsevne og trivsel.

 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress and HQ Premium Themes.